Kurylová ovládla turnaj mladších žákyň. Družstvo minitenisu páté na Mistrovství České republiky.

Sportovní výsledky

Říjen 02, 2024

Nicole Kurylová triumfovala na turnaji kategorie B mladších žákyň v Dobřichovicích. Ve finále porazila svou klubovou spoluhráčku Lisu Michnu po setech 7:5 a 6:1. Společně se poté probojovaly i do finále čtyřhry, kde však nestačily na pár Robová / Hertlová, kterému podlehly po třísetové bitvě.

V sobotu 28. 9. 2024 se na Spartě konalo Mistrovství České republiky družstev v minitenisu. Na zahájení dorazila Barbora Strýcová, která se ujala i slavnostního losování zápasů. Hned v prvním kole se utkali dva favorité turnaje, TK Sparta Praha a TK Agrofert Prostějov. Mladí Sparťané bohužel na své protivníky nestačili a podlehli 2:6. Následně však zvládli oba zbývající zápasy proti LTK Liberec a TC Dvůr Králové, které vyhráli shodně 6:2. S bilancí dvou vítězství a jedné porážky obsadili konečné 5. místo.

Tým TK Sparta Praha nastoupil ve složení: Sebastian Horáček, Jiří Dvořák, Lukáš Feijó Guerra, Tomáš Breda, Eliška Kaslová a Valentina Filjo. Tým vedli trenéři Irena Jančarová a Milan Fiala.

Gratulujeme a děkujeme za skvělou reprezentaci TK Sparta Praha!

Staň se členem a získej výhody

Přihláška

Partneři

Agel Moravia Steel Hlavní město Praha Český tenisový svaz Přerost a Švorc Národní sportovní agentura Grant Thornton Head Emspoma Pražský tenisový svaz Tennis Sparta Agency Chrenek, Toman, Kotrba Praha 7 Pražská teplárenská by Veolia Quantcom SMT Academy Česká televize