Laura Samson ve finále juniorského Turnaje Mistryň

Sportovní výsledky

Říjen 21, 2024

Laura Samson se minulý týden zúčastnila juniorského Turnaje Mistryň v čínském Čcheng-tu. Byla nalosována do skupiny B, kde se utkala s Kristinou Penickovou, Tyrou Catarinou Grant a Mikou Stojsavljević. V prvním zápase čelila Američance Kristině Penickové, které podlehla ve dvou setech 2:6 a 0:6. Následně se utkala s Britkou Mikou Stojsavljević, kterou porazila ve dvou setech 6:4 a 6:2. V posledním zápase ve skupině zvítězila nad další Američankou, Tyrou Catarinou Grant, rovněž ve dvou setech 7:6 a 6:1. Díky těmto výsledkům obsadila druhé místo ve skupině a zajistila si postup do semifinále turnaje.

V semifinále narazila na Belgičanku Jeline Vandromme, kterou po napínavém souboji porazila ve třech setech 6:1, 5:7 a 6:3, čímž si zajistila postup do finále. Ve finále se střetla s australskou světovou juniorskou jedničkou Emerson Jones, na kterou již nestačila a podlehla ve dvou setech 4:6 a 4:6.

Lauru gratulujeme ke skvělému výkonu a úspěšné reprezentaci našeho klubu!

 

Napsali o úspěchu: 

Livesport

Tenisový svět

Tenis Portál

Zmínění hráči: Laura Samson

Staň se členem a získej výhody

Přihláška

Partneři

Agel Moravia Steel Hlavní město Praha Český tenisový svaz Přerost a Švorc Národní sportovní agentura Grant Thornton Head Emspoma Pražský tenisový svaz Tennis Sparta Agency Chrenek, Toman, Kotrba Praha 7 Pražská teplárenská by Veolia Quantcom SMT Academy Česká televize