Školení: Mentální příprava pro sportovní trenéry I.

Informace

Říjen 02, 2024

Dnes proběhla v areálu TK Sparta Praha první část školení zaměřeného na mentální přípravu sportovních trenérů. Školení je organizováno ve spolupráci s SMT Academy, která se specializuje na mentální koučink a podporu sportovců i trenérů a zároveň je i partnerem našeho klubu. Cílem školení je poskytnout našim trenérům nástroje pro efektivní práci s hráči nejen na fyzické úrovni, ale i v oblasti mentálního rozvoje.

Školení se zaměřuje na klíčové aspekty, jako jsou zvládání stresu, motivace sportovců, psychologická odolnost a budování sebevědomí hráčů. První část se setkala s velkým ohlasem a trenéři měli možnost získat cenné informace a praktické dovednosti, které jim pomohou ve vedení svých svěřenců.

Naši trenéři se těší na další části školení, které bude pokračovat v následujícím týdnu. Děkujeme SMT Academy za odborné vedení a těšíme se na další spolupráci!

Staň se členem a získej výhody

Přihláška

Partneři

Agel Moravia Steel Hlavní město Praha Český tenisový svaz Přerost a Švorc Národní sportovní agentura Grant Thornton Head Emspoma Pražský tenisový svaz Tennis Sparta Agency Chrenek, Toman, Kotrba Praha 7 Pražská teplárenská by Veolia Quantcom SMT Academy Česká televize