Sparťané vybojovali stříbro na Mistrovství České republiky

Sportovní výsledky

Září 02, 2024

Tým staršího žactva vybojoval po napínavém finále stříbro na Mistrovství ČR v Rakovníku!

Tenisový klub Sparta Praha se může pochlubit skvělým úspěchem na Mistrovství České republiky v kategorii staršího žactva, kde tým ve složení Johann Heyer Nagel, Tobiáš Zapský, Kristián Šimek, Ondřej Kačín, Philippe Jourdren, Tommy Luxa, Daniel Soukup, Jana Kovačková, Laura Chlumská, Kateřina Zajíčková a Kateřina Filipová, pod vedením trenérů Jiřího Kulicha a Jana Kodeše, získal stříbrné medaile.

Sparťané vstoupili do turnaje s velkou energií a v prvním zápase suverénně porazili TK Zlín 9:0. V následujícím utkání proti TK Precheza Přerov předvedli rovněž výborný výkon a zvítězili 6:2, čímž si zajistili postup do finále.

Finálový souboj s týmem TK Agrofert Prostějov byl velmi napínavý a rozhodoval se až v závěrečných zápasech. Po těsném boji bohužel Sparta podlehla Prostějovu 4:5, a musela se tak spokojit s druhým místem.

Celkové výsledky z prvních dvou zápasů naleznete zde a detaily z finálového utkání jsou dostupné zde.

Gratulujeme našim mladým tenistům k vynikajícímu výsledku a stříbrným medailím!

Zmínění hráči: Jana Kovačková

Staň se členem a získej výhody

Přihláška

Partneři

Agel Moravia Steel Hlavní město Praha Český tenisový svaz Přerost a Švorc Národní sportovní agentura Grant Thornton Head Emspoma Pražský tenisový svaz Tennis Sparta Agency Chrenek, Toman, Kotrba Praha 7 Pražská teplárenská by Veolia Quantcom SMT Academy Česká televize