Sparťanské úspěchy na domácích i zahraničních turnajích.

Sportovní výsledky

Srpen 26, 2024

Jana Kovačková ovládla turnaj J100, Jakub Kusý s Tomášem Krejčím vyhráli čtyřhru a Michael Vrbenský postoupil do dvou finálových bojů.

Poslední srpnový týden přinesl opět skvělé výsledky hráčů TK Sparta Praha.

Na pražské Štvanici se ve dnech 21.–25. srpna konal juniorský turnaj kategorie J100. Mezi dívkami se dařilo sparťankám Kateřině Zajíčkové a Janě Kovačkové, které se utkaly v semifinále. Zápas ovládla Jana Kovačková ve dvou setech 6:0, 6:1. Ve finále pak pokračovala ve své dominantní jízdě a porazila Sáru Oliveriusovou (LTK Liberec) 6:4, 6:1, čímž si zajistila titul.

Úspěchy slavili také chlapci ve čtyřhře, kde dvojice Jakub Kusý a Tomáš Krejčí triumfovala ve finále. Po napínavém zápase porazili dvojici Froemel / Kozlovský ve třech setech 6:3, 7:6, 10:5 a získali celkové vítězství.

I na mužském okruhu zaznamenali sparťané dobré výsledky. Michael Vrbenský se na turnaji kategorie M25 v Poznani probojoval do finále dvouhry i čtyřhry. Ve dvouhře podlehl domácímu Danielu Michalskému ve vyrovnaném zápase 7:5, 4:6, 4:6. Ve čtyřhře, po boku Jiřího Barnata, nestačili na domácí pár Kielan / Pieczonka a prohráli ve dvou setech 3:6, 0:6.

Gratulujeme!

Zmínění hráči: Jana Kovačková, Michael Vrbenský, Tomáš Krejčí, Jakub Kusý

Staň se členem a získej výhody

Přihláška

Partneři

Agel Moravia Steel Hlavní město Praha Český tenisový svaz Přerost a Švorc Národní sportovní agentura Grant Thornton Head Emspoma Pražský tenisový svaz Tennis Sparta Agency Chrenek, Toman, Kotrba Praha 7 Pražská teplárenská by Veolia Quantcom SMT Academy Česká televize