Úspěchy sparťanů. Kateřina Filipová vyhrála double. Nicod, Palicová a Jelínková ve finále.

Sportovní výsledky

Srpen 19, 2024

Kateřina Filipová dosáhla významného úspěchu na turnaji Tennis Europe do 16 let v německém Regensburgu, kde zvítězila jak ve dvouhře, tak i ve čtyřhře. Ve finále dvouhry porazila domácí Alissu Kuchynka 6:3 a 6:1. Ve čtyřhře pak spolu s Natálií Havelkovou triumfovala nad domácím párem Kuchynka / Lex po třech setech 1:6, 6:0 a 10:8.

Barbora Palicová dosáhla na finále turnaje W75 v Srbsku, kde nakonec podlehla domácí hráčce Lole Radivojević 4:6 a 2:6.

Jakub Nicod vycestoval na turnaj M15 do rakouského Ollersbachu, kde se probojoval až do finále. Bohužel kvůli zranění musel ve třetím setu po výsledku 7:6, 6:7 a 0:1 utkání skrečovat Neilu Oberleitnerovi. Přejeme mu brzké uzdravení a návrat na tenisové kurty.

Adéla Jelínková se účastnila turnaje Tennis Europe do 14 let v rakouském Zamsu, kde se dostala až do finále dvouhry, kde podlehla Ekaterině Dotcenko ve dvou setech. Přesto si z Rakouska odváží titul ze čtyřhry, kde ve dvojici s Nathallií Charlize Miškovský zvítězily nad párem Dotcenko / Matarrese ve dvou setech.

Gratulujeme.

Zmínění hráči: Barbora Palicová, Jakub Nicod

Staň se členem a získej výhody

Přihláška

Partneři

Agel Moravia Steel Hlavní město Praha Český tenisový svaz Přerost a Švorc Národní sportovní agentura Grant Thornton Head Emspoma Pražský tenisový svaz Tennis Sparta Agency Chrenek, Toman, Kotrba Praha 7 Pražská teplárenská by Veolia Quantcom SMT Academy Česká televize